Ochrana osobních údajů

Podrobné informace o ochraně osobních údajů - dellpoint.cz
Ochraně zabezpečení vašich osobních údajů věnujeme velkou pozornost. Pomocí celé řady dostupných zabezpečovacích technologií a postupů pomáháme chránit vaše osobní údaje před neoprávněným přístupem, použitím nebo zveřejněním. Údaje, které nám poskytnete, uchováváme na počítačových serverech s omezeným přístupem, jež se nacházejí v zabezpečených zařízeních.

Údaje, které shromažďujeme v souvislosti s vaší osobou či firmou, slouží výhradně k poskytnutí či doručení vyžádané služby či produktu a k zasílání obchodních nabídek. Mohou obsahovat vaše jméno a příjmení, titul, název vaší společnosti nebo organizace, váš kontaktní e-mail a telefon, adresu do práce nebo domů a další údaje, které jsou potřebné k úspěšnému dokončení výše zmíněného.

Webové stránky provozované OSIT s.r.o. mohou shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, například název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, datum a čas jejich přístupu na daný web, navštěvované stránky, dotazy zadané při vyhledávání, otevřené dokumenty a další informace, které slouží výhradně ke zlepšení webových stránek, jejich správě a analýze trendů.

Jsme si vědomi významu ochrany osobních údajů a soukromí našich zákazníků, a z těchto důvodů při uchovávání a zpracování Vašich osobních údajů postupujeme v souladu s platnými právními předpisy, zejména se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, se zákonem č.127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku.