Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ohlasy našich zákazníků

28.03.2023 12:27
  • Server běží se vší parádou.:-) Maximálni spokojenost s Vaším technikem, je to opravdu odborník a vše nám rozchodil dle mých představ a udělal i věci nad rámec zakázky. Budu Vás všude doporučovat. :-) S pozdravem  R. Tišer, Gymnázium a SOŠPg Liberec."
     
  • "Vzhledem k politice společnosti Dell v ČR jsem hledal kvalitního resellera. Byla mi zprostředkována konfigurace na míru za výhodných podmínek, byl jsem informován o celém procesu objednávky i logistiky, cítil jsem opravdový zájem najít vhodné řešení. Jako člověk z oboru oceňuji i absenci nabízení zbytečnosti a přesvědčování o nesmyslných argumentech. Za mě je Dellpoint rozhodně pádným důvodem proč se například při koupi profesionálního stroje neobracet na velkoobchod." Petr N., recenze na Heuréce 17. 9. 2015.
     
  • "S Vašimi službami jsem spokojen nadmíru a věřte, že při dalších projektech se na vás určitě obrátím. Ještě jednou velmi děkuji za ochotu a rychlost řešení mého problému a těším na naši budoucí spolupráci." Jiří Novosad, Brno.
     
  • "Nádhera. Výborné služby, výborná značka. Jsem nadmíru spokojen." Čestmír Kříž, Best Development Prague, s.r.o., nový majitel Dell Precision M6000
Zpět na seznam

Login