Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Vybrané zakázky

15.04.2022 0:00
Mezi naše zákazníky patří řada významných firem či institucí a máme za sebou i zajímavé zakázky, např.:

Ministerstvo kultury - Realizovali jsme dodávku notebooků Dell a příslušenství na Ministerstvo kultury, Odbor projektového řízení.

VODAFONE - dodali jsme 8 ks serverů Dell PowerEdge R720 ve špičkové konfiguraci. Jedná se o významnou referenční zakázku a velmi se ceníme důvěry do nás vložené. Dodávka serverů proběhla bez problému, při realizaci zakázky jsme spolupracovali s australskými specialisty a zajišťovali lokální podporu.

Magna Exteriors & Interiors (Bohemia) s.r.o.,  stálá spolupráce od roku 2012- Jsme dodavatelé IT produktů a služeb se specializací na Dell. Poskytujeme odbornou konzultaci zejména v serverových a dalších enterprise řešeních.

Velvyslanectví Státu Kuvajt - dodávka a instalace počítačů a LCD Dell, NAS úložiště. Realizovali jsme výměnu všech počítačů Dell Optiplex a LCD monitorů v Kuvajtském velvyslanectví, provedli migraci dat a profilů uživatelů, dodali nové NAS pole a zajistili kompletní nastavení dle požadavků zákazníka.

Ministerstvo obrany České Republiky – Výhra ve výběrovém řízení a dodávka produktů v rámci projektu „Zhodnocení soupravy simulační ModSAF/2“, množství 63 kusů Dell Precision pro VZ 4680 Brno.

Krajský úřad Libereckého kraje  – Dlouhodobá spolupráce. Např. výhra ve výběrovém řízení a dodávka produktů v rámci projektu PIKE KÚLK – Posilování institucionální kapacity a efektivnosti Krajského úřadu Libereckého kraje, reg. č.: CZ.1.04/4.1.00/42.00006 financovaného z Evropského sociálního fondu. Stálá spolupráce.

Plastimat Magyarország Kft. (Grupo Antolin), Maďarsko, spolupráce od roku 2015 - Dodávka výpočetní techniky Dell (notebooky, stanice a další).

Střední odborné učiliště nábytkářské a střední odborná škola, s.r.o. - Dlouhodobá spolupráce, opakované vybavení počítačové učebny - např. dodávka 35 notebooků Dell

 

Zpět na seznam

Login